KAÍLO Yoga

kailoyoga-case

KAÍLO Yoga fra Squarespace til WordPress

KAÍLO Yoga er et yogastudie beliggende i København K. Camilla ejer og driver KAÍLO Yoga til daglig i et stort fællesskab af kreative, veluddannede og nysgerrige undervisere i yogaens univers. KAÍLO Yoga tilbyder flere forskellige stilarter indenfor yoga både for begyndere, gravide, mor/baby og meget mere.

Camilla kontaktede mig angående at få lavet sprogs styringen om i deres Squarespace hjemmeside, men da vi ikke kunne finde en fornuftig løsning på det i Squarespace valgte vi at opbygge hjemmesiden magen til bare i WordPress. Nu har hun fået sprogstyringen af hjemmesiden som hun ønsker det, og samtidig med det fået en meget fleksibel og skalerbar hjemmeside der passer godt til deres yoga studie.

“Steffen var helt fantastisk i udarbejdelsen af vores hjemmesiden, som bl.a. skulle have funktionen at kunne skifte imellem sprog. Vi er fået en dejlig hjemmeside der overgik fra squarespace til wordpress, med SEO optimering og design fuldstændig efter eget ønske. Altid hurtig respons-tid og meget hjælpsom. TAK STEFFEN!”

Camilla Vangsgaard

Se hjemmesiden her

15 januar 2022