Knoldens Ishus

knoldenishus-case

Knoldens Ishus er kommet online

Knolden er et personligt ishus fyldt der ligger i Næsby Strand tæt på Slagelse og kun 300 meter til den nærmeste lækre badestrand. Knolden er der hjemmebagte isvafler, 30 is varianter, hjemmelavet guf, lækker softice, spansk rør igennem hele sommeren og varm take-away mad om vinteren. Den nemmeste måde er beskrive Knoldens Ishus er med ordet HYGGE. Knolden elsker god service, store smil og kvalitet.

Jeg har udarbejdet en hjemmeside til Knoldens Ishus der afspejler deres lækre ishus. Ishusets nye hjemmeside er udarbejdet i WordPress, kan oplevelses på to sprog og er koblet op med både deres Facebook og Instagram konto.

“Jeg kan varmt anbefale Steffenchristensen.dk. Super pålidelig, personlig og ingen opgaver er for små eller store. Steffen har lavet Knoldens hjemmeside, præcis efter mine anvisninger, helt fra bunden. Jeg har ugentlige rettelser og de bliver efterkommet lynhurtigt og præcist. Derudover kan Steffen stave og dvs., at hjemmesiden konstant fremstår top professionelt. 5 stjerner herfra”

Kira Madsen, Knoldens Ishus

Se hjemmesiden her

20 januar 2022