På tide med en ny hjemmeside?

Jeg designer og udvikler professionelle og veloptimerede hjemmesider til både mindre og større virksomheder - altid uden hemmelige priser, lange bindinger, og ugennemskuelige kontrakter.

Vil du se bedre ud på nettet?

Din hjemmeside er dit ansigt udadtil online og det er vigtigt at dine besøgende og potentielle kunder får en god oplevelse når de besøger dig på internettet. Med en professionel og gennemtænkt hjemmeside kan du sikre at dine kunder altid får det bedst mulige indtryk af din virksomhed digitalt.

Jeg har arbejdet professionelt i den digitale branche i mere end 10 år og ved hvad der virker for din forretning. Mit mål er altid at levere et ordenligt produkt og et ærligt samarbejde hvor vi kan se hinanden i øjnene hele vejen igennem.

Ved at vælge mig som din nye digitale partner slipper du for sælgere der lover mere end de kan holde, du får altid ejerskab over hele løsningen uden bindinger og underlige kontrakter. Du får en fast samarbejdspartner du kan stole på.

Kontakt mig for en uforpligtende snak

udvalg-af-arbejde

Professionelle hjemmesider til fair priser

Jeg leverer altid et færdigt produkt til tiden og efter aftale. Prisen for en hjemmeside afhænger af antal sider, funktioner og kravspecifikationen. Det er altid gratis at få et uforpligtende tilbud.

Hvad er der altid med?

 • Forventningsafstemning
 • Skræddersyet design
 • Responsive webdesign
 • Nem at redigere i
 • Virusbeskyttet og sikkerhed
 • Basic hastighedsoptimering
 • Basic søgeoptimering
 • 30 dages fair-use support
 • Engageret rådgivning

VIL DU KONTAKTES?

Kom i godt selskab

Her et udpluk af mine seneste hjemmeside og webshop cases.

SE FLERE REFERENCER

3 gode grunde til at
investere i et nyt website

Responsivt webdesign
Langt over halvdelen af danskerne besøger hjemmesider fra mobiltelefonen og derfor er det vigtigt at din hjemmeside fungere på alle skærmstørrelser. En mobilvenlig hjemmeside er alt afgørende hvis du vil sikre en god brugeroplevelse og have gode placeringer på Google.

Bedre brugeroplevelse
Skab en bedre oplevelse og tryghed for dine kunder når de besøger din nye hjemmeside. En bedre brugeroplevelse vil give flere kunder lyst til at konvertere og kontakte dig direkte fra din hjemmeside, derfor sætter jeg altid den besøgende bruger i centrum når jeg udarbejder hjemmesider.

Robust kodning
Koden bag hjemmesiden er ligeså vigtigt som et fundament på et hus. Kort sagt har brug for en hjemmeside hvor fundamentet er godt bygget så det er skalerbart, veloptimeret, sikret mod hackning, og fremtidssikret så søgemaskinerne bedre kan indeksere og forstå din hjemmeside.

Er du klar til en indledende snak?

+45 60 47 47 49

Jeg er altid frisk på en snak omkring dit næste projekt. Skriv eller ring og lad os tage en uforpligtende og indledende snak.


  Ofte stillede spørgsmål

  Mangler du stadig svar på et spørgsmål? Jeg har samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål her, og ellers er du velkommen til at kontakte mig her hvis du ikke fandt hvad du ledte efter.

  KUNDEUDTALELSER

  Bill & Laila, vkregnskab.dk

  Vi har fået lavet den hurtigste og mest professionelle hjemmeside af steffen. Med personlig rådgivning og råd. Ændringer og spørgsmål blev besvaret og lavet med det samme. Samtidig en hjemmeside til overkommelig pris. En webmaster der klart kan anbefales 🙂

  Oliver, badmester.dk

  Da vi skulle have opdateret vores hjemmeside, kom vi i kontakt med 3 firmaer. Efter kort snak med Steffen, var vi ikke et sekund i tvivl om hvem leverandøren skulle være. Vi indgik en aftale, alt overholdt og udført til ug. Stor anbefaling herfra.

  Ditte Lindqvist

  Hold da helt op ! Steffen er en SUPER dygtig Webudvikler og fortjener mere end +5 stjerner. På meget kort tid har Steffen sat sig ind i mine forventninger omkring min Webshop, og ikke nok med det, han har også designet den virkelig flot, og gjort den klar til lancering på et TOPniveau man sjældent oplever. Jeg er SÅ TAKnemmelig 🙏

  Conny Linnebjerg Enevoldsen, WestWooly

  Steffen har givet min webshop en flot up-date og været virkelig skrap i.f.t. mine ønsker og behov. At han tilmed har kunne klare opgaven hurtigt og på få timer er blot endnu et plus. Jeg giver Steffen 5 ud af 5 stjerner

  Sandra Lisbygd, Silkegrønt

  Steffen er en super kompetent og imødekommende person, som man kan regne med. For mit vedkommende bruger jeg Steffen, hvis teknikken driller. Han står på speed dial på telefonen og er altid klar til at hjælpe. Lidt som at have en god ven, man lige kan ringe til. Så dejligt! Varmeste anbefaling herfra.

  Mia Safehaven, Huset Progressus

  Steffen har hjulpet med at lave vores hjemmeside og logo, og vi er ovenud tilfredse med resultatet. Steffen har selv været kreativ, er hurtig til at lave ting og ændringer, og jeg har altid oplevet mig godt behandlet. Jeg kan kun anbefale Steffen. Hans priser er også meget fair! ☺️

  Poul Buur, Jesperforeningen Slagelse

  Havde behov for en kompetent sparring omkring ny Hjemmeside. Vi oplevede, at Steffen havde tjek på alt både teknik og det visuelle. Han var engageret fra start af vores samarbejde, og alle aftaler blev overholdt 100%. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde. Jesperforeningen-Slagelse

  Anja Robanke

  Jeg har arbejdet sammen med Steffen i noget tid nu og jeg har kun positivt at sige. Han er så dygtig og har kunnet hjælpe mig i ALLE situationer, hvor jeg har haft brug for hans viden og kunnen. Han er lyn hurtig og svarer også altid i fart. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Steffen og ser frem til mere i fremtiden 🙂

  René Sejling, renesejling.dk

  Jeg har brugt Steffen når jeg har haft lidt for travlt selv, og han har altid løst mine opgaver hurtigt og effektivt. 🚀

  Troels Lund, Slagelse Auto Sport

  Slagelse Auto Sport er meget tilfredse med vores nye hjemmeside, som du har udviklet. Et flot resultat. Tusind tak!

  Kira Madsen, Knoldens Ishus

  Jeg kan varmt anbefale Steffenchristensen.dk. Super pålidelig, personlig og ingen opgaver er for små eller store. Steffen har lavet Knoldens hjemmeside, præcis efter mine anvisninger, helt fra bunden. Jeg har ugentlige rettelser og de bliver efterkommet lynhurtigt og præcist. Derudover kan Steffen stave og dvs., at hjemmesiden konstant fremstår top professionelt. 5 stjerner herfra

  Entreprenør og vognmand Tommy Jensen

  Selv om jeg har været selvstændig i mange år og mest har kørt lastbil, laver jeg mange andre opgaver, men havde aldrig haft en hjemmeside, hvor man kunne se hvad jeg tilbyder. Det talte jeg med Steffen om og han fik hurtigt lavet en hjemmeside til mig, som viser hvad jeg kan. Han har f.eks. været ude og tage billeder af nogle opgaver, lavet søgeoptimering – så hjemmesiden kommer frem, når der søges på forskellige arbejdsopgaver. Jeg har efterfølgende oplevet en stor stigning i henvendelse om forskellige opgaver. Jeg vil gerne give Steffenchristensen.dk de bedste anbefalinger.

  John Venning, EL HUSET Glumsø

  "At vi i EL HUSET i Glumsø skiftede fra et stort og håbløst web bureau til Steffen Christensen, er noget at det bedste vi har gjort længe. Det er rigtig rart at personen man snakker med, også er ham der kender en og løser opgaven som han ved vi ønsker det gjort. Har vi en opgave, så er Steffen god til at komme med løsningsforslag og lynhurtig til at løse det. Vi er rigtig glade for dette samarbejde, og Steffen får 5 stjerner herfra. En stor bonus er, at skal vi bruge nogle billeder til hjemmesiden af medarbejdere eller andet, så er Steffen også her rigtig skrap."

  Iben Soffy, Pargaard

  Vi har ikke arbejdet så længe med Steffen men indtil videre har det været ukompliceret, professionelt og vi har tillid til at arbejdet bliver gjort på bedst mulig vis. Vi vil derfor gerne anbefale ham til andre - især til dem som har brug for et samarbejde der ikke kræver meget tid og kommunikation før man kan gå igang

  Frederik Schøne, GrowTek

  Kompetent og dygtig udvikler. Vi anvender Steffen som vores faste udvikler og rådgiver indenfor IT hos growtek.dk Årsagen til at vi anvender Steffen, er fordi han reagerer hurtigt og altid klare den opgave han får. Kæmpe anbefaling herfra!

  Sandie Grandt Nielsen, Bylaesoe

  Steffen står for arbejdet på min webshop bylaesoe.com - uanset hvad jeg har af opgaver, så klarer han det altid hurtigt for mig. Jeg har en klippekortsløsning, hvilket passer mig perfekt. Jeg synes det er rart at jeg ikke behøver betale et fast beløb hver måned, da det varierer hvor meget brug for hjælp jeg har. Steffen er kompetent, flink og hurtig. 5 lysende stjerner herfra!

  Kim Skovsby, Fotografuddannelse

  "Super dygtig og let og ukompliceret at arbejde samme med. Er god til finde problemer og løse dem. Det er altid en fornøjelse og med en stor sikker tillid at aktiver Steffen på et projekt. Kan kun varmt anbefale Steffen"

  Camilla Vangsgaard, KAILO Yoga

  "Steffen var helt fantastisk i udarbejdelsen af vores hjemmesiden, som bl.a. skulle have funktionen at kunne skifte imellem sprog. Vi er fået en dejlig hjemmeside der overgik fra squarespace til wordpress, med SEO optimering og design fuldstændig efter eget ønske. Altid hurtig respons-tid og meget hjælpsom. TAK STEFFEN!"

  Troels Christensen

  "Jeg har arbejdet sammen med Steffen i 7 år i forskellige sammenhænge - som politiker - som forenings-mand og som musiker. Jeg får altid lavet mine ting til tiden, store som små rettelser og fornyelser af mine hjemmesider. Priserne er rimelige og Steffen ved han han har med at gøre. Så hvorfor skifte? Steffen får mine bedste anbefalinger..."

  Jonas Labied, Hundestedet

  "Steffenchristensen.dk har været en stor hjælp til at løse nogle problemer på min hjemmeside. Han er lynhurtig og rigtig fair med prisen. Kan varmt anbefales"

  Jonas Jensen, DK Vikarservice

  "Steffen har leveret hurtig og god service, hver gang vi har haft brug for noget i forhold til ændringer eller tilføjelser på vores hjemmeside."