Så blev det 2022, så gik januar måned og nu er det allerede februar. Det nye år har budt på en stor nyhed fra min side. Jeg er nemlig fratrådt min daglige stilling fra årsskiftet og arbejder nu fuldtid som webudvikler og fotograf hvor jeg hjælper større og mindre virksomheder med deres online profil.

Mine kernekompetencer ligger indenfor webudvikling, design, online markedsføring og fotografering hvor jeg gerne hjælper dig og din virksomhed med både udvikling og vedligeholdelse af hjemmesider, webshops, søgeoptimering og nye billeder.

I forbindelse med årsskiftet har jeg i den forbindelse også fået opdateret min hjemmeside. Her kan du læse mere om hvad jeg tilbyder, se mine referencer, læse kundecases samt udtalelser, følge med på min blog hvor jeg deler ud af min viden indenfor web- og fotobranchen og lære mig bedre at kende på om mig siden. Du har også mulighed for at kontakte mig igennem hjemmesiden hvis du er interesseret i en uforpligtende snak.

Jeg håber I vil tage godt imod det, og læse mere her på hjemmesiden.