Brug for hjælp til din online profil?

Med mere end 10 års professionel erfaring i den digitale verden og hjælper jeg gerne dig eller din virksomhed med enten webudvikling, tekniske udfordringer eller online markedsføring. Jeg arbejder og har erfaring i de fleste CMS og webshop systemer som WordPress, WooCommerce, Shopify, Prestashop, Typo3, Magento, Smartweb, og DanDomain.

Jeg hjælper blandt andet mindre og større virksomheder med udvikling og tilretning af hjemmesider / webshops, front-end webudvikling, webdesign, søgeoptimering, taste arbejde, grafisk arbejde, og fotografering.

Hvis du har brug for hjælp til en eksisterende side, eller ønsker udvikling af en ny hjemmeside / webshop er du velkommen til at kontakte mig.

Skal vi starte et samarbejde?
Kontakt mig på e-mail her eller telefon 60 47 47 49.

Referencer

Jeg har blandt andet arbejdet sammen med og hjulpet disse virksomheder